Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από τo Sofia Manta Creations; Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο! Έχεις περιθώριο επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προϊόντος.

Αλλαγή – Αντικατάσταση προϊόντος (7 Ημέρες)

Επικοινώνησε με τo Sofia Manta Creations καθημερινά στις ώρες καταστημάτων ή μέσω e-mail στο info@sofiamanta.com για να μας ενημερώσεις για την πρόθεση αλλαγής – αντικατάστασης! Σε συνέχεια, θα προγραμματίσεις το ραντεβού με την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε, που θα πραγματοποιήσει την παραλαβή του προϊόντος, με αποκλειστικά δική σου χρέωση για τα έξοδα μεταφοράς, ή εναλλακτικά θα προσκομίσεις το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα! Με την προσκόμιση του προϊόντος στο κατάστημα ή την παραλαβή του δέματος από τον courier, και αφού τηρούνται οι παρακάτω όροι (Προϋποθέσεις Επιστροφής / Αλλαγής / Αντικατάστασης) θα ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα αρχικά στο προϊόν αντικατάστασης ή αλλαγής και θα προγραμματίσουμε εκ νέου την αποστολή του. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σου, για να διερευνήσουμε τις όποιες διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης (14 Ημέρες)

Επικοινώνησε με τo Sofia Manta Creations καθημερινά στις ώρες καταστημάτων ή μέσω e-mail στο info@sofiamanta.com για να μας ενημερώσεις για την πρόθεση επιστροφής! Σε συνέχεια, θα προγραμματίσεις το ραντεβού με την εταιρεία courier, που θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της παραγγελίας σου με αποκλειστικά δική σου χρέωση για τα έξοδα μεταφοράς, ή θα προσκομίσεις το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα! Με την προσκόμιση του προϊόντος στο κατάστημα ή την παραλαβή του δέματος, και αφού τηρούνται οι παρακάτω όροι (Προϋποθέσεις Επιστροφής) θα πιστώσουμε το συνολικό ποσό αγοράς των προϊόντων σε λογαριασμό που θα μας υποδείξεις.

Προϋποθέσεις Επιστροφής / Αλλαγής / Αντικατάστασης

Το προϊόν που θα επιστρέψεις πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του. Προϊόντα που δεν συνοδεύονται από τα παραπάνω ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για επιστροφή!

* Τα προϊόντα σε προσφορά και τα εκπτωτικά προϊόντα ποσοστού άνω του 40% έκπτωσης δεν εντάσσονται στο δικαίωμα υπαναχώρησης και στην πολιτική επιστροφής χρημάτων. Ισχύει κανονικά η αλλαγή προϊόντος λόγω προβλημάτων/φθορών που προυπήρχαν ή λόγω λάθους μεγέθους με δική σας χρέωση μεταφορικών.

* Σε περίπτωση αρχικής πληρωμής της παραγγελίας με πιστωτική κάρτα, κατά την διαδικασία υπαναχώρησης κι επιστροφής της αξίας αγοράς, θα παρακρατείται από την επιχείρηση, αρχική προμήθεια χρέωσης από τη συνεργαζόμενη τράπεζα.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Επικοινώνησε με τo Sofia Manta Creations καθημερινά στις ώρες καταστημάτων ή μέσω e-mail στο info@sofiamanta.com για να μας ενημερώσεις για το πρόβλημα του προϊόντος που αγόρασες! Σε συνέχεια, θα προγραμματίσουμε το ραντεβού με την εταιρεία courier, που θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της παραγγελίας σου και την παραλαβή του νέου προϊόντος από εσένα!

Τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση, αλλά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αποστέλλουμε νέο προϊόν με δική μας χρέωση σε εσένα! Επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το www.sofiamanta.com στο φυσικό μας κατάστημα είναι δυνατή μετά από συνεννόηση με το κατάστημα.

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Το προϊόν που θα επιστρέψεις πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με την αρχική συσκευασία του σε άριστη κατάσταση (χωρίς σκισίματα, κοψίματα κ.α.) και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του. Προϊόντα που δεν συνοδεύονται από τα παραπάνω ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για αντικατάσταση!

Πολιτική Ακυρώσεων

Θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου από τo Sofia Manta Creations; Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο!

Πότε ακυρώνεται μια παραγγελία:

  1. Όταν η ακύρωση γίνει εντός δώδεκα (12) ωρών από την εγγεγραμμένη στο σύστημά μας ώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας.
  2. Όταν το προϊόν έχει προγραμματιστεί για παραλαβή από το κατάστημα, και σε χρονικό όριο εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την εγγεγραμμένη στο σύστημά μας ώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Τρόπος Ακύρωσης

Επικοινώνησε με τo Sofia Manta Creations καθημερινά στις ώρες καταστημάτων ή μέσω e-mail στο info@sofiamanta.com για να μας ενημερώσεις για την πρόθεση ακύρωσης της παραγγελίας! Εφόσον πληρούνται οι ανωτέρω όροι, η παραγγελία σου θα ακυρωθεί και θα λάβεις επιβεβαιωτικό email για την ακύρωσή της.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ / ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ / ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Κ.Α.) ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ!