Τρόποι Πληρωμής

Η Εταιρεία μας δίνει στους πελάτες τα παρακάτω μέσα πληρωμών:

  1. Αντικαταβολή: Για τις συναλλαγές σας εντός Ελλάδας, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς ή με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική ή ταχυμεταφορική εταιρεία. Tο κόστος αντικαταβολής αναγράφεται στη φόρμα checkout. Υπενθυμίζεται ότι πληρωμές που προορίζονται να εξοφληθούν μετρητοίς επιτρέπονται, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, έως το ποσό των 500 ευρώ.   
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με την κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας:

    Δικαιούχος Λογαριασμού Αριθμός λογαριασμού Όνομα Τράπεζας IBAN BIC / Swift

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει μας στείλετε μέσω email το αποδεικτικό κατάθεσης για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας στο οποίο θα αναγράφονται το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας. Ο αριθμός της παραγγελίας σας αποστέλλεται μέσω email ή SMS κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας. Σημειώνεται ότι η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβει η Εταιρεία μας την πληρωμή σας. 

  1. Με κάρτα:Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σας. Η Εταιρεία μας δέχεται κάρτες Visa, MasterCard,  Maestro, Diners Club International, Discover Network, Paypal. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Alpha ή μέσω της paypal.